EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ο Χάκετ θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα"

Σφαιρόπουλος: "Ο Χάκετ θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως ο Χάκετ έχει υποστεί θλάση και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα έξω, ενώ επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός έκανε το ματς με την Ούνικς να δείχνει εύκολο, με την απόδοση του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι κόντρα στην Ούνικς Καζάν, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ντάνιελ Χάκετ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: "Ο Χάκετ έχει θλάση και μάλλον θα είναι εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι, από τα καλύτερά μας φέτος, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο να σταματήσουμε την παραγωγή και το σκορ της Ούνιξ, κρατήσαμε τον Λάνγκφορντ χαμηλά αν και έβαλε 25 πόντους, καθώς μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο είχε 11 πόντους. Στο τέλος σκόραρε όταν δεν είχε πια σημασία, ενώ δεν είχε και ασίστ. Επίσης κάναμε πολύ καλή δουλειά στον Κολόμ, που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Ούνιξ και είχε διψήφιο αριθμό ασίστ σε άλλα ματς. Κι ο Παραχούσκι έμεινε εκτός αγώνα λόγω της καλής προσωπικής άμυνας, αλλά και των προσαρμογών της ομαδικής μας άμυνας.

Ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο από την αρχή φάνηκε στο τέλος να είναι εύκολο, αλλά δεν ήταν. Οι παίκτες μου το έκαναν εύκολο, γιατί πέρα από την καλή άμυνα είχαμε και καλή επίθεση. Κάναμε ένα σπουδαίο ομαδικό παιχνίδι, με καλή κυκλοφορία, πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες και όλοι ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Ξεχνάμε αυτό το ματς και κοιτάμε το ματς της Κυριακής με το Ρέθυμνο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας υποστήριξαν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ