EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ο Αγραβάνης μας έδωσε ώθηση σε κρίσιμη στιγμή"

Σφαιρόπουλος: "Ο Αγραβάνης μας έδωσε ώθηση σε κρίσιμη στιγμή"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην επιθετική ώθηση που έδωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης με τους 9 πόντους στην κρίσιμη τέταρτη περίοδο και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να παίρνουν την νίκη με σκορ 64-66 στην παράταση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε τόσο για το θετικό αποτέλεσμα, όσο και για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας ενόψει των playoffs.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τα εξής: "Θα ήθελα να συγχαρώ τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως μία αδελφική αγάπη μεταξύ των δύο συλλόγων και παρά τον ανταγωνισμό, οι φίλαθλοι στο τέλος έδωσαν το παράδειγμα. Σεβόμαστε τον Ερυθρό Αστέρα όπως και τους φιλάθλους τους.

Αγωνιστικά, το πρώτο μας ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα μας στην άμυνα μέσα στην χρονιά. Αμυνθήκαμε εξαιρετικά, τόσο σαν ομάδα, όσο και ατομικά και τους δυσκολέψαμε, περιορίζοντας τις επιλογές τους.

Ήταν σημαντική η προσφορά του Αγραβάνη με τους 9 σερί πόντους που πέτυχε στην τελευταία περίοδο. Ήταν κρίσιμη στιγμή για εμάς και μας έδωσε ώθηση.

Στην παράταση, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό. Στην τελευταία επίθεση ήμασταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και αυτό έκανε την διαφορά. Ανοίξαμε χώρους, είχαμε πάρει σωστές θέσεις, ο Γκριν διείσδυσε στην ρακέτα, είδε έξυπνα τον Πρίντεζη, του έδωσε την ασίστ και ο Γιώργος πέτυχε το νικητήριο σουτ με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, δείχνοντας την κλάση του.

Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς, γιατί δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πλέον εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Μία μεγάλη νίκη, γιατί την πετύχαμε έχοντας νοκ-άουτ τον Λοτζέσκι με τραυματισμό και τον Σπανούλη ταλαιπωρημένο με ίωση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ