EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Να πάμε το παιχνίδι στα μέτρα μας"

Σφαιρόπουλος: "Να πάμε το παιχνίδι στα μέτρα μας"
INTIME SPORTS

Να θέσει τους δικούς του όρους στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο θέλει ο Ολυμπιακός (06/03, 21:45), ΄σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Στην ίδια κατεύθυνση και οι δηλώσεις του Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν για την Ιταλία, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αρμάνι Μιλάνο (06/03, 21:45). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ιταλική ομάδα, ενώ όσον αφορά τις απουσίες στη θέση "4" τόνισε πως κάθε απώλεια θα καλυφθεί εκ των έσω.

Αρχικά, ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" δήλωσε: "Η Αρμάνι είναι μια ομάδα πολύ μαχητική σε άμυνα και επίθεση. Παίζουν με ενέργεια, βάζουν τα κορμιά τους στη φωτιά, πρέπει να είμαστε μαχητικοί σε άμυνα και επίθεση. Είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε άμυνα και επίθεση και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Πρέπει να πάμε το παιχνίδι εκεί που εμείς θέλουμε, θα πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού τους και να κάνουμε τη δική μας δουλειά σε άμυνα και επίθεση".

Ερωτηθείς για τις κακές αμυντικές βραδιές της ομάδας ξεκαθάρισε ότι "αμυντική κούραση δεν υπάρχει, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να κουράζεται. Όποιος κουράζεται να πάει σπίτι του. Δεν προέρχεται από κούραση, είναι θέμα συγκέντρωσης, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δουλέψαμε κάποια κομμάτια της άμυνας αυτές τις δύο ημέρες και νομίζω θα είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα μας".

Όσο για τα προβλήματα στη θέση "4" επεσήμανε πως: "έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε εκ των έσω την απώλεια στη θέση αυτή. Και σε αυτό το κομμάτι αμυντικά και επιθετικά έχουμε σχεδιάσει κάποια άλλα σχήματα που θα είναι έτοιμα να αποδώσουν και στο παιχνίδι".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Όλιβερ Λαφαγιέτ: "Είναι δύσκολος αντίπαλος η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, έχουν πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, να παίξουμε καλή άμυνα και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια. Είναι σε φόρμα, βελτιώνονται συνέχεια, οπότε εμείς πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ