EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως"

Σφαιρόπουλος: "Να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (21/4, 21:00, ΕΡΤ) την Αναντολού Εφές στον δεύτερο προημιτελικό των playoffs της EuroLeague και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν για το δεύτερο ματς απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας τα εξής: "Πρέπει να δούμε ένα καλύτερο παιχνίδι από μέρους μας. Γιατί όπως είπα και χθες, πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα που κάναμε. Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν καλό, αλλά όχι όσο καλό μπορούσαμε".

Στην συνέχεια τόνισε πως αναμένει την αντίδραση της Εφές: "Περιμένουμε αντίδραση από την Εφές, γιατί αυτό που είδαμε χθες δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική τους αξία και τις δυνατότητες τους, άρα πρέπει να είμαστε και εμείς καλύτεροι για να ανταπεξέλθουμε και εμείς. Έχουμε στοιχεία που κρατάμε από το πρώτο μας, αλλά και άλλα που πρέπει να αλλάξουμε» υποστήριξε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση μετά το 1-0 στην Εφές ή στη δική του ομάδα, η απάντησε ήταν πως «η πίεση πάντα υπάρχει. Και οι δύο ομάδες, γιατί και οι δύο θέλουν να πάνε Final Four. Βασικά και οι οκτώ ομάδες που παίζουν τώρα play off, θέλουν να πάνε final four, οπότε παντού υπάρχει πίεση. Σχετικό είναι αυτό, κερδίσαμε ένα ματς, αλλά είναι μόνο το 1-0, είναι τελείως διαφορετικό το δεύτερο ματς, αν μείνουμε σε αυτό το “δέντρο”, θα χάσουμε το δάσος μπροστά".

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: " Η ομάδα δουλεύει πάντα όσο καλύτερα μπορεί. Κάποια βγαίνουν στο γήπεδο και κάποια όχι. Η συγκέντρωση των παιδιών ήταν μεγάλη, ελπίζω σε ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση και ο στόχος να είναι καλύτερη ακόμη εμφάνιση. Μας αφυπνίζει η εικόνα της Εφές στο πρώτο ματς, δεν είναι αυτές οι πραγματικές τους δυνατότητες. Θα έρθουν σίγουρα πιο αγριεμένοι, το περιμένουμε αυτό και πρέπει εμείς να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως".

Παπαπέτρου: "Να ξεχάσουμε το πρώτο ματς"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του τόνισε τα εξής: "Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε χθες, πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας κατάλληλα σαν να είναι το τελευταίο ματς της σεζόν. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και πάλι, από την αρχή και μπορούμε πιστεύω να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά γιατί και αυτοί θεωρώ θα εμφανιστούν πολύ καλύτεροι. Θα έρθουν να τα δώσουν όλα, με το μειονέκτημα έδρας παίζουν και θα τα δώσουν όλα, είμαι σίγουρος".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ