EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας"

Σφαιρόπουλος: "Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (3/12, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να εφαρμόσει το πλάνο της. Μιλουτίνοφ: "Έχουμε δείξει χαρακτήρα".

Για την 8η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (3/12) το βράδυ (22:00, Νovasports 2) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησαν για το ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής για την αναμέτρηση: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στο Τοπ-16. Επιπροσθέτως, προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Αυτά τα δυο στοιχεία δίνουν στον αγώνα ακόμα πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε για 40 λεπτά να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παλέψει για την πρόκρισή της. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να μείνουμε στο σχεδιασμό που έγινε στις προπονήσεις όλες αυτές τις μέρες".

Μιλουτίνοφ: "Έχουμε δείξει χαρακτήρα"

Από την πλευρά του ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, είπε τα εξής: "Είναι σημαντικό ότι σιγά, σιγά επιστρέφουν όλα τα παιδιά που ήταν τραυματίες. Η ομάδα έχει δείξει σπουδαίο χαρακτήρα ως τώρα και κατάφερε να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε και την Πέμπτη. Να είμαστε όλοι μαζί. Το Μιλάνο έρχεται στον Πειραιά με την πλάτη στον τοίχο κι αυτό το ξέρουμε καλά. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να ξεχάσουμε εντελώς τη νίκη μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ