EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Μου άρεσε η πολυφωνία στην επίθεση"

Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησαν για την νίκη επί του Αστέρα, με τον προπονητή των Πειραιωτών να μένει ικανοποιημένος από την ομαδικότητα και την υπομονή που έδειξαν οι παίκτες τους.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 86-74 στο Ηράκλειο της Κρήτης και μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βαγγέλης Μάντζαρης, μίλησαν στην κάμερα του OTE-TV για το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε τα εξής: "Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, έχουμε ακόμα δρόμο για να βρούμε τον ρυθμό και την ετοιμότητά μας. Για το παιχνίδι, πιστεύω πως το κοντρολάραμε σε όλη την διάρκειά του και δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία. Εμείς δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα λάθη μας.

Εμένα μου άρεσε η ομαδικότητα, η επιμονή και η πολυφωνία στην επίθεση. Παίξαμε καλά, αλλά είχαμε και κάποια κενά διαστήματα, κάτι που φυσικά είναι λογικό για την εποχή. Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, τα πόδια είναι βαριά και πιστεύω πως όσο προχωράμε θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο".

Mάντζαρης: "Να κάνουμε διαχείριση ενέργειας"

Ο πλέι-μέικερ των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μάντζαρης, τόνισε πως: "Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ξεκινάμε με εμπιστοσύνη στην άμυνα. Ξεκινάμε από την άμυνα. Η Euroleague έχει αλλάξει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Δεν είναι όπως πέρυσι. Από την αρχή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξεκινάμε στη Μαδρίτη και πρέπει να κερδίσουμε. Από την πρώτη μέρα, μέχρι τέλους, πρέπει να κάνουμε διαχείριση ενέργειας και να είμαστε έτοιμοι όλη τη χρονιά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ