EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Μάθημα που δεν πληρώσαμε"

Σφαιρόπουλος: "Μάθημα που δεν πληρώσαμε"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε τα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο τόνιζοντας, όμως, πως η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι. Τι έιπε για τον Γιάνις Στρέλνιεκς...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκειά του, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όμως, να μην αφήνει ασχολίαστη την πτώση της απόδοσης της ομάδας του στα τελευταία λεπτά.

"Ηταν ένα καλό παιχνίδι για μας απόψε, παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα και πολύ επίμονα στην επίθεση. Επιτρέψαμε να πετύχουν μόλις 34 πόντους στο ημίχρονο. Η Αρμάνι είναι ταλαντούχα ομάδα και έχουν καλούς επιθετικούς παίκτες. Εμείς είχαμε την ίδια εμφάνιση και στο δεύτερο ημίχρονο με καλές συνεργασίες και επιθετικά και αμυντικά. Μετά το τάιμ άουτ του συναδέλφου μου της Μιλάνο, στο 33΄σταματήσαμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και ήμασταν στατικοί στην επίθεση. Σταματήσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα και δώσαμε την ευκαιρία στην Αρμάνι να πετύχει εύκολα καλάθια/ Δεν αξίζαμε από την μία αυτή την κακή εμφάνιση στο πενάλεπτο από την άλλη δεν μπόρεσε να μας πληγώσει μετά από αυτή την εμφάνιση που είχαμε κάνει στο υπόλοιπο μας. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε πως πρέπει να παλεύουμε για 40',ενώ πήραμε ένα καλό μάθημα χωρίς να το πληρώσουμε".

Οσον αφορά τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ανέφερε πως "ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. Αύριο θα κάνει μαγνητική. Δεν έχει θλάση, δεν τραυματίστηκε απλώς νιώθει ένα σφίξιμο. Αύριο θα ξέρουμε».

Ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες δεν αποσυντονίζεται και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρατήτηρσε πως "η ομάδα έχει ρυθμό, άρεσε το μπάσκετ αυτό στον κόσμο και το χειροκρότησε, είχαμε καλές συνεργασίες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στην Αρμάνι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι ισχυρό σύνολο. Ο Ολυμπιακός παίζει ως ομάδα συνόλου. Ο κάθε παίκτης δίνει τον καλύτερο του εαυτό".

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: "Περιμένω να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες. Χρειάζονται και αυτοί χρόνο. Περιμένω να μπει ο Ρόμπερτς, ο Στρέλνιεκς, να μπει ο Τόμπσον που έπαιξε με πυρετό. Αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα και με τον σωστό τρόπο όλους τους τραυματισμούς και όλες τις καταστάσεις"

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ