EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Κάποιοι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός έχει επιθετικό πρόβλημα και επεσήμανε πως κάποιοι παίκτες θα πρέπει να βγουν μπροστά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έψαξε για δικαιολογίες στην συνέντευξη Τύπου. Παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός έχει επιθετικό πρόβλημα, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συνέλθει σύντομα και επεσήμανε πως κάποιοι παίκτες θα πρέπει να βγουν μπροστά, όπως έκανε πράξη ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά είπε τα εξής: "Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν παλέψαμε όπως θα θέλαμε και όπως είχαμε σχεδιάσει. Χάσαμε πολλές μπάλες στην άμυνα, χάσαμε πολλές εύκολες μπάλες από τα χέρια μας. Το πρόβλημα μας ήταν στην επίθεση, δεν απειλήσαμε όπως θέλαμε. Χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, όπως και λέι-απ. Το γεγονός αυτό επηρέασε την ψυχολογία μας, όπως προχώραγε το ματς. Δεν μας έδωσε την δυνατότητα να αλλάξουμε το μομέντουμ. Χάσαμε στην έδρα μας. Μας ενοχλεί. Είναι σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε για την συνέχεια. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνέλθουμε για την συνέχεια.

Υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση και αυτό είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Σίγουρα οι συνεργασίες πρέπει να γίνουν καλύτερες, πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν ομάδα, αλλά και να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Να σουτάρουμε με καλύτερη ψυχολογία.

Δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Δεν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα. Τον έχουμε κερδίσει πέρσι και πρόπερσι αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό, απλά έχουμε χάσει δύο σερί φορές τώρα. Επιθετικά είχαμε πρόβλημα, δεν ήμασταν καλοί, είναι κάτι που το έχω τονίσει.

Στην τρίτη περίοδο κάναμε λάθη στην άμυνα, χάσαμε σουτ. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το μομέντουμ, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό με το παιχνίδι μας. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας και είναι απώλεια. Μέχρι τώρα παίζαμε καλά και χωρίς εκείνον. Ασφαλώς και όταν επιστρέψει θα είμαστε καλύτεροι, αλλά σίγουρα κάποιοι παίκτες πρέπει να ανέβουν. Ο Στρέλνιεκς το έχει δείξει. Ακόμη κάποιοι παίκτες, με ποιότητα, δεν έχουν βγει μπροστά και πρέπει να το κάνουν. Πρέπει να δείξουν το ταλέντο τους".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ