EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος και Παπαπέτρου συνιστούν προσοχή στον ρυθμό της Μπασκόνια

Σφαιρόπουλος και Παπαπέτρου συνιστούν προσοχή στον ρυθμό της Μπασκόνια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισαν πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει τον ρυθμό της Μπασκόνια, η οποία πρόσφατα... άλωσε την Μαδρίτη. To τζάμπολ την Πέμπτη (27/10, 22:00).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (27/10, 22:00, Novasports) τη Μπασκόνια στη Βιτόρια, για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Ιωάννη Παπαπέτρου να μιλούν για το ματς με τους Βάσκους, λίγο πριν την αναχώρηση των "ερυθρολεύκων" για την Ισπανία.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως: "Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα η οποία τρέχει πάρα πολύ, ειδικά στο γήπεδο της, παρά τις αλλαγές στο ρόστερ της, παραμένει σε τοπ επίπεδο, παίζει στην έδρα της και η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εκείνους. Προέρχεται από σπουδαία νίκη στην έδρα της Ρεάλ, κάτι που θα τους βοηθήσει σίγουρα ψυχολογικά Εμείς πάμε για τη νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια, ο Μαραθώνιος της Ευρωλίγκας συνεχίζεται".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του τόνισε: "Για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα σε κανονική περίοδο θα αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο με δύο ματς σε 48 ώρες. Αυτό που χρειάζεται, σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μπασκόνια, είναι συγκέντρωση για 40 λεπτά. Ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο. Είδαμε τη Μπασκόνια τι έκανε και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα ρυθμού και χρειάζεται φοβερή προσοχή στον ρυθμό του αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ