EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ήμασταν αποδοτικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ"

Σφαιρόπουλος: "Ήμασταν αποδοτικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο για την δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γαλατασαράι στην Γλυφάδα, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν αποδοτική και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Λίγο μετά το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γαλατασαράι, με τους Πειραιώτες να φτάνουν στην νίκη με 89-68, έχοντας για MVP τον Βασίλη Σπανούλη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής : "Τα αποτελέσματα δεν μετράνε στα φιλικά. Για εμάς μετράνε κάποια στοιχεία που δείχνει η ομάδα μέσα στο γήπεδο, θετικά και αρνητικά που πρέπει να βελτιώσουμε. Κάνουμε δοκιμές και τεστάρουμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε.Τ

ο ζητούμενο είναι να βρούμε ρυθμό. Η ομάδα ανεβαίνει. Είχε καλό ρυθμό στο παιχνίδι εκτός από το διάστημα στην τρίτη περίοδο. Γενικά όμως ήμασταν αποδοτικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είμαι ικανοποιημένος. Προς το παρόν εστιάζουμε μόνο στο Κύπελλο. Εχουμε μπροστά μας 10 μέρες πριν αρχίσει η Eυρωλίγκα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ