EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Η πρόκριση δεν είναι στα χέρια μας"

Σφαιρόπουλος: "Η πρόκριση δεν είναι στα χέρια μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βαγγέλης Μάντζαρης αναμένουν τα αποτελέσματα της Πέμπτης, αλλά ξεκαθάρισαν πως ό,τι και να γίνει θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Έχουν απομείνει 3.400 εισιτήρια.

Για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, το βράδυ (21:45) της Παρασκευής (8/4). Οι Πειραιώτες θα ξέρουν από την Πέμπτη (7/4) το αν θα έχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά όπως σχολίασαν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βαγγέλης Μάντζαρης, ασχέτου αποτελέσματος, οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, είπε τα εξής: "Στην τελευταία αγωνιστική του Τοπ-16 καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Έστω κι αν η πρόκριση αυτή τη στιγμή δεν είναι στα δικά μας χέρια, έστω κι αν την Πέμπτη τα αποτελέσματα δεν έρθουν όπως τα θέλουμε και δεν θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης, εμείς την Παρασκευή θα παίξουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Θέλουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και ενέργεια σ’ αυτό το παιχνίδι, να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που θα χαράξουμε και να κλείσουμε το Τοπ-16 με νίκη".

Μάντζαρης: "Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε για το παιχνίδι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος τόνισε πως: "Εμείς θα γνωρίζουμε την Πέμπτη το βράδυ αν την Παρασκευή θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης σε περίπτωση που κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Ακόμα κι αν μην έχουμε όμως ξέρουμε ότι πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να το κάνουμε για όλο τον κόσμο που μας στηρίζει και που όπως μαθαίνω θα είναι στο πλευρό μας και την Παρασκευή".

Υπάρχουν 3.4000 εισιτήρια για το ματς

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ακόμη υπάρχουν διαθέσιμα περίπου 3.400 εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη (7/4).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ