EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έγινε πανηγυρική από νωρίς"

Σφαιρόπουλος: "Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έγινε πανηγυρική από νωρίς"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έγινε κακώς πανηγυρική από νωρίς, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει απλά προκριθεί στα playoffs και όχι στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός υπέστη ήττα-σοκ από την Γαλατάσαραϊ (71-80) στο ΣΕΦ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στις δηλώσεις του, στάθηκε στο γεγονός πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο έγινε πανηγυρική από νωρίς, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες δεν έχουν περάσει στο Final Four, αλλά στα playoffs.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: "Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα και ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμασταν επιθετικοί και δεν παίξαμε καλή άμυνα, αν και στο ημίχρονο συζητήσαμε για το αμυντικό κομμάτι, στο οποίο η Γαλατά είναι πολύ επικίνδυνη και αν βρει ρυθμό μπορεί να απειλήσει. Επιθετικά είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ και εύκολα λέι απ που χάσαμε. Αυτό μας προκάλεσε νευρικότητα και στην άμυνα.

Συνεχίζουμε πάντως να ελέγχουμε τον ρυθμό. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για το πλεονέκτημα έδρας. Δεν άλλαξε κάτι δραματικά για εμάς. Έχουμε ακόμη 4 παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτή η ήττα είναι ένα καλό μάθημα για εμάς ενόψει της συνέχειας.

Αρκετοί μιλούσαν και νόμιζαν πως είχαμε ήδη προκριθεί στο Final Four. Τα πράγματα όμως δεν έχουν έτσι. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Δεν έχομε προκριθεί στο Final Four ακόμη. Το μόνο που έχουμε καταφέρει, είναι να περάσουμε στα playoffs. Τίποτα παραπάνω.

Πλέον συνεχίζουμε και στοχεύουμε στην κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας. Θέλουμε ακόμη προσπάθεια. Τίποτα δεν τέλειωσε, πρέπει να το καταλάβουμε. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έγινε νωρίς πανηγυρική σε εμάς. Κακώς. Το είπα και πριν το ματς, το είπα στους παίκτες μου, αλλά και σε όλους, πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ