EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ευχαριστώ για την στήριξη, σας θέλουμε κοντά και στα δύσκολα"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη, καθώς τραγούδησαν το όνομα του και επεσήμανε πως η ομάδα θέλει κοντά τους φιλάθλους της και στα δύσκολα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που τραγούδησαν το όνομα του ρυθμικά από την κερκίδα και τόνισε πως η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει τον κόσμο της κοντά και στα δύσκολα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως : "Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή έως το τέλος. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Με την άμυνα μας περιορίσαμε τον αντίπαλο, εκτός από κάποιες στιγμές. Στην επίθεση είχαμε πολλούς παίκτες που βοήθησαν, είχαμε πολυφωνία. Στην επίθεση είχαμε και παίκτες που κυκλοφόρησαν γρήγορα την μπάλα. Βγάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Παίξαμε καλά στην επίθεση, είμαι ικανοποιημένος".

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού: "Είχα πει και τότε πως το μπάσκετ δεν το έχουμε ξεχάσει. Υπήρχε κόπωση, ένα κακό μομέντουμ. Η άμυνα είναι πάντα αυτή που δίνει τις νίκες, ακόμη και αν δεν είσαι καλός στην επίθεση. Έχουμε πλέον μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Μην ξεχνάτε πως μέχρι και πριν το ματς με την ΧίμΚι όλοι έλεγαν πως η ομάδα έπαιζε πολύ καλά και στην επίθεση. Μετά είχαμε ένα κακό διάστημα. Η ομάδα έχει πολλές επιλογές στην επίθεση, λειτουργεί σωστά και ομαδικά. Δεν έκανε κάποιος παίκτης τρομερό ματς από στατιστικής πλευράς, είχαμε πολλούς παίκτες που βοήθησαν στην επίθεση, είχαμε πολυφωνία και συμμετοχή από όλους. Αυτή είναι η έννοια της ομάδας και στην άμυνα και στην επίθεση".

Για την στήριξη προς το πρόσωπο του, καθώς ο κόσμος τραγούδησε ρυθμικά το όνομα του στο ΣΕΦ: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει και εμένα, αλλά και την ομάδα. Ο κόσμος σίγουρα έχει πίκρα όταν χάνει από τον Παναθηναϊκό, αλλά και εμείς στεναχωριόμαστε. Ο αθλητισμός είναι έτσι, δεν γίνεται πάντα να κερδίζεις. Πρέπει να εμπιστεύεται την ομάδα και όλους τους παίκτες. Η ομάδα μας προσπαθεί να κερδίσει το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό. Θέλουμε τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια και στα δύσκολα, όχι μόνο στα εύκολα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την στήριξη του".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ