EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι με Νταρουσάφακα"

Σφαιρόπουλος: "Έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι με Νταρουσάφακα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Νταρουσάφακα (2/12, 19:00) ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να παίξουν έξυπνα. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Νταρουσάφακα για την 10η αγωνιστική της EuroLeague (2/12, 19:00, Live Blog από το Sport24.gr), με την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι την προηγούμενη αγωνιστική να καθιστά απαραίτητο μία καλή νίκη μακριά από το ΣΕΦ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, το ξέρει αυτό, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει χρόνος για να στέκεται κανείς στο παρελθόν στην φετινή EuroLegue. " Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα φέτος στην Ευρωλίγκα, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς εάν έχασες ή εάν κέρδισες το προηγούμενο παιχνίδι, σκέφτεσαι μόνο το παιχνίδι που έχεις να παίξεις" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια σχετικά με το προφίλ της Νταρουσάφακα: " Έχουμε ετοιμαστεί για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα είναι μια καλή ομάδα, δεν ξέρω αν αυτό είναι έκπληξη, γιατί περιμέναμε πως θα είναι καλή ομάδα με το μπάτζετ αυτό και τη στελέχωση που έκανε το καλοκαίρι. Είναι μια αθλητική ομάδα που έχει πολλούς καλούς σκόρερ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα, να σταματήσουμε αφενός τους αντιπάλους μας και μέσω της άμυνας να βγούμε στην επίθεση, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ομαδικότητα και να παίξουμε έξυπνα για να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Έχουνε τέσσερις ψηλούς, διαθέτουν μία δυνατή φροντ λάιν, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουν ψηλούς. Είναι γεμάτη ομάδα, γενικά πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να κερδίσουμε".

Ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε από την πλευρά του: " Μάθαμε από την ήττα μας από το παιχνίδι το εντός έδρας με τη Μακάμπι. Είμαστε έτοιμοι, θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αν θέλουμε να νικήσουμε, θα πρέπει επίσης να παίξουμε δυνατή άμυνα, να παίξουμε ομαδικά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στις δύο μεριές του παρκέ. Δεν είναι μόνο ο Γουόναμέικερ, αλλά υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ