EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Επιτρέψαμε στην Εφές να κάνει το παιχνίδι της"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός επέτρεψε στην Εφές να κάνει το παιχνίδι της και τόνισε πως η ομάδα του ξέρει να κερδίζει εκτός έδρας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου, ανέλυσε τους λόγους που ο Ολυμπιακός γνώρισε το break στο ΣΕΦ από την Εφές και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι Πειραιώτες μπορούν να νικήσουν μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά είπε τα εξής: " Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, ειδικά στην άμυνα. Επιτρέψαμε στην Εφές να παίξει το παιχνίδι όπως ήθελε. Στη δεύτερη περίοδο βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλύτερα και δεχθήκαμε μόνο 14 πόντους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές και δεχθήκαμε "φτηνούς" πόντους.

Επέστρεψαν στο παιχνίδι και τα τελευταία τρία λεπτά ήταν ντέρμπι. Στο τέλος, χάσαμε σουτ, βολές, αλλά το πρόβλημα ήταν πως δεν είχαμε ευκαιρίες να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο.

Η Εφές έσπασε το αβαντάζ έδρας, αλλά δείξαμε μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να παίξουμε σε κάθε γήπεδο και τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Ξέρουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί, για να πάμε να παλέψουμε στα δύο παιχνίδια.

Ο Μιλουτίνοβ χτύπησε στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και έχει ένα αιμάτωμα. Γι' αυτό έμεινε έξω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, αλλά δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ