EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Εκείνο το 20-6 στο σκορ έκρινε το παιχνίδι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο 20-6 στο σκορ που έκανε η Εφές στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο και έκρινε το ματς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την συμπαράσταση τους στην κερκίδα.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Εφές, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τα αίτια της ήττας, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την συμπαράσταση τους στην κερκίδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε τα εξής: "Θέλω πρώτα να συγχαρώ τους φιλάθλους μας, για την μεγάλη συμπαράσταση που μας έδωσαν στην κερκίδα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ μέσα στο παρκέ να νικήσουμε και να τους δώσουμε χαρά.

Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί σε ένα γεμάτο γήπεδο, κέρδισαν την μάχη της εξέδρας. Πραγματικά μας βοήθησαν και μας έδωσαν ώθηση. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο πεντάλεπτο του πρώτου δεκαλέπτου, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στην συνέχεια, όμως, ύστερα από το τάιμ-άουτ που πήρε η Εφές, δεχτήκαμε ένα επί μέρους σκορ 20-6 και αν το δούμε συνολικά σε όλα τα δεκάλεπτα, αυτό ήταν και το σκορ που ουσιαστικά έκρινε το ματς.

Στη συνέχεια επιστρέψαμε αρκετές φορές στο παιχνίδι. Δυστυχώς είχαμε δύο αναπάντεχα προβλήματα, με το τράβηγμα του Γκριν και την αδιαθεσία του Μιλουτίνοβ. Αλλά και πάλι θεωρώ πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εφές. Πήρε μία δίκαιη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ