EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δική μου η ευθύνη να βρω την λύση"

Σφαιρόπουλος: "Δική μου η ευθύνη να βρω την λύση"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού τονίζοντας πως είναι ευθύνη του να βρει τη λύση.

Όπως στη Βιτόρια, έτσι και στη Μόσχα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, καθώς η Χίμκι τον συνέτριψε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε την ευθύνη για να βρει την λύση που θα βελτιώσει το πρόσωπο της ομάδας του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague είπε: "Συγχαρητήρια στη Χίμκι για τη νίκη. Από την αρχή ως το τέλος του αγώνα έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στην επίθεση δεν διαβάσαμε τι μας έδινε η άμυνα της Χίμκι και στην άμυνά μας επιτρέψαμε στη Χίμκι να σκοράρει με τρίποντα και αιφνιδιασμούς και να κάνει το παιχνίδι που ήθελε. Το γνωρίζαμε, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι να το σταματήσουμε από την άμυνά μας. Το πρόβλημα πιστεύω ήταν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι το δεύτερο πολύ κακό μας παιχνίδι και είναι δική μου ευθύνη να βρω την λύση για να αλλάξει αυτή η εικόνα. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε επτά μέρες και δεν είναι εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις υψηλή απόδοση και στις τέσσερις αναμετρήσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ