EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δεν υπάρχει θέμα με το τάιμ άουτ του Ιτούδη"

Σφαιρόπουλος: "Δεν υπάρχει θέμα με το τάιμ άουτ του Ιτούδη"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (23/3, 21:00), ενώ του ζητήθηκε να σχολιάσει την κίνηση του Δημήτρη Ιτούδη λίγο πριν από το φινάλε του παιχνιδιού στη Μόσχα. Τι δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στους κινδύνους που έχει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (23/3, 21:00), ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο κόουτς ΤΣΣΚΑ Μόσχας 35'' πριν από το τέλος με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακού κάλεσε τάιμ άουτ, αλλά ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" φρόντισε να βάλει τέλος στη φιλολογία που πήγε να δημιουργηθεί. "Κανένα θέμα δεν έγινε. Ουδέν σχόλιο", τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την κίνηση του κόουτς της "ομάδας του στρατού".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού νωρίτερα ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έχει άγχος, καθώς απέχει μία νίκη από την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα προημιτελικά της EuroLeague και φρόντισε να είναι ξεκάθαρος. "Δεν υπάρχει άγχος. Σε αυτό το επίπεδο αν έχεις άγχος πρέπει να πας σπίτι σου. Όποιος έχει άγχος, δεν αξίζει να είναι σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να πάει σπίτι του. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε και να αποδίδουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και πρέπει να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν έχει κριθεί το πλεονέκτημα έδρας για εμάς", είπε Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Η Εφές είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχει μόνο έξι νίκες, αλλά στα τελευταία παιχνίδια χάνει δύσκολα. Δεν έχει να χάσει κάτι. Είναι μία επιθετική ομάδα. Έχουν προσθέσει τον Ουίμς τον τελευταίο μήνα και είχαν ήδη πολύ καλούς σκόρερ. Έχει παίκτες που αν βρουν ρυθμό, μπορούν να σε σκοτώσουν. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, προσηλωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα και να παίξουμε καλή προσωπική και ομαδική άμυνα για να σταματήσουμε τους αντιπάλους. Στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι, να παίξουμε έξυπνα και να τους χτυπήσουμε εκεί που έχουν αδυναμίες".

Σχετικά τους Κώστα Παπανικολάου και Βαγγέλη Μάντζαρη, είπε: "Ο Παπανικολάου είναι εκτός, ο Μάντζαρης θα είναι εντός".

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ"

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού δήλωσε: "Όπως έχει φανεί και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπως και σε άλλα, τίποτα δεν είναι εύκολο. Η Εφές είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και μπορεί να σε τιμωρήσει. Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι και να αντιδράσουμε. Σε γενικές γραμμές με την ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα καλό παιχνίδι παρότι δεν νικήσαμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να βελτιωνόμαστε".

Επίσης, ο (υπ)αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τους Κώστα Παπανικολάου και Βαγγέλη τονίζοντας πως "ο Κώστας και ο Βαγγέλης μάς λείπουν πάρα πολύ. Είναι δύο κομβικοί παίκτες. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη, όλες οι ομάδες έχουν απουσίες και πρέπει να αναπληρώνουμε το κενό τους και να είμαστε όσο περισσότερο συγκεντρωμένοι γίνεται".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ