EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ"

Σφαιρόπουλος: "Δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για την καθοριστική φάση στο τέλος με το τρίποντο του Στρέλνιεκς, τονίζοντας πως δεν ήθελε οι παίκτες του να κάνουν φάουλ, αλλά να παίξουν άμυνα.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Γερμανία, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει μία ήττα-σοκ από την Μπάμπεργκ με σκορ 72-71, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε τόσο για την αναμέτρηση, όσο και για την τελευταία επίθεση των γηπεδούχων με το τρίποντο του Στρέλνιεκς, τονίζοντας πως δεν ήθελε να κάνουν φάουλ οι παίκτες του, αλλά να παίξουν άμυνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αρχικά, είπε τα εξής: "Νομίζω ελέγξαμε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, κρατήσαμε τη Μπάμπεργκ χαμηλά στο σκορ, είχαμε το προβάδισμα, πήραμε και διαφορά, αλλά δυστυχώς στο τέλος πέτυχαν κάποια δύσκολα σουτ και τυχερά θα έλεγα, γύρισαν στο παιχνίδι και πήραν τη νίκη. Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ, εμείς συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια".

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η απόφαση για την τελευταία επίθεση των Γερμανών, ο Έλληνας κόουτς απάντησε πως "εμπιστευόμαστε την άμυνα μας, δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ και πάντα παίζουμε άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ