EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δεν ήταν φυσιολογική η χαλάρωση στο τέλος"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3, αναφέρθηκε στην χαλάρωση του Ολυμπιακού στο τέλος και εξήγησε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Πάτρικ Γιανγκ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Τελ Αβίβ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3. Αναφέρθηκε στην χαλάρωση του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά κόντρα στην Μακάμπι και εξήγησε το πως έχει η κατάσταση με τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς απέναντι στην Μακάμπι, αν και ήταν στην αποστολή.

Για τον αγώνα με την Μακάμπι: “Ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Δεν ξέραμε πως θα παίξει ο αντίπαλος και είναι πιο δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στον στόχο υπό αυτές τις συνθήκες. Τέτοιες καταστάσεις αποδυναμώνουν μια ομάδα, αλλά ταυτόχρονα την συσπειρώνουν. Η Μακάμπι έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να κάνουν τη διαφορά. Για εμάς ήταν σημαντικό να μην παρασυρθούμε κ να μην πέσουμε στην παγίδα του ότι ο αντίπαλος είχε απουσίες, Τα παιδιά έμειναν συγκεντρωμένοι, έκαναν αυτά που έπρεπε και δικαίως κερδίσαμε”.

Για την απόδοση του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης: “Για 35 λεπτά ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Για μένα η χαλάρωση στο τέλος δεν είναι φυσιολογική Στα τελευταία λεπτά, έχοντας μια διαφορά, δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε κυρίως στην επίθεση. Σταματήσαμε να παίζουμε και να κυκλοφορούμε την μπάλα. Κάναμε βεβιασμένες ή καθόλου επιθέσεις. Πετούσαμε την μπάλα και η η Μακάμπι έβαλε εύκολους πόντους. Γι΄αυτό με τα δύο τάιμ άουτ προσπάθησα να σταματήσω τον ρυθμό των αντιπάλων και να ηρεμήσω την ομάδα για να μπορέσουμε να παίξουμε για να μη έχουμε πρόβλημα στο τέλος,”.

Για το δυνατό σημείο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: “Η άμυνα μας είναι το όπλο μας. Μόνο αν παίξεις καλή άμυνα μπορείς να έχεις τύχη σε τέτοιο επίπεδο. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε μια ομάδα φύσει επιθετική χαμηλά στο σκορ”.

Για το ότι δεν αγωνίστηκε ο Πάτρικ Γιανγκ: “Δεν θέλω να ρισκάρω έναν ακόμη τραυματισμό. Ο Γιανγκ δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με την ομάδα Ένα τόσο απαιτητικό ματς ίσως τον πήγαινε πίσω. Είναι σε καλή κατάσταση και κοντά στο να παίξει και σιγά σιγά θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Θέλουμε να μπει ομαλά για να μην χρειαστεί να μείνει και πάλι εκτός. Έχει ξεπεράσει ψυχολογικά τον τραυματισμό. Πρέπει να αγωνιστικό ρυθμό και αυτό θα χρειαστεί λίγο χρόνο”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ