EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Νίκη προϊόν ομαδικής δουλειάς"

Σφαιρόπουλος: "Νίκη προϊόν ομαδικής δουλειάς"
INTIME SPORTS

Στο δυναμικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στάθηκαν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Μπράιαντ Ντάνστον, ενώ ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" εξήρε την ομαδική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως: " Είχαμε πολύ καλή νοοτροπία και συγκέντρωση στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν θα έχουμε εύκολη δουλειά εδώ γιατί η Αρμάνι είναι καλή ομάδα και πολύ επιθετική. Μετά το κύπελλο είχαν δύο πολύ καλά παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό ότι είχαμε καλό ξεκίνημα με εξαιρετική συγκέντρωση. Τους σταματήσαμε αμυντικά στο πρώτο δεκάλεπτο και πήραμε το προβάδισμα. Από εκείνο το σημείο ελέγξαμε το ρυθμό και το σκοράρισμα. Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας, όμως νομίζω ότι όλη η ομάδα δούλεψε καλά σήμερα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Μοιράσαμε τη μπάλα και όλοι μαζί έκαναν καλή δουλειά".

Από την πλευρά των παικτών ο Μπράιαν Ντάνστον υποστήριξε: " Σίγουρα το ξεκίνημά μας στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικό σε άμυνα και επίθεση. Αυτό μας έδωσε ενέργεια για όλο το υπόλοιπο ματς. Το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν αυτό το ματς. Δεν σκεφτόμασταν τι θα γίνει με τη Φενέρ. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δεν έχει τελειώσει το παραμικρό. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ