EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δείξαμε χαρακτήρα στις κρίσιμες κατοχές"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην καλή άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα στις κρίσιμες κατοχές στην τελευταία περίοδο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του έφτασε στην νίκη, τονίζοντας πως στις κρίσιμες κατοχές στο τέλος οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως: "Αυτή η νίκη έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς γιατί έγινε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Νομίζω ότι από την αρχή έως το τέλος είχαμε τον έλεγχο, παίξαμε πολύ καλά και επιθετικά και αμυντικά, ειδικά στη δεύτερη περίοδο είχαμε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι και πήραμε μια καλή διαφορά στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια είπαμε στους παίκτες πως σίγουρα θα αντιδράσει η Νταρουσάφακα. Και το είδαμε αυτό, μπήκαμε δυνατά, βάλανε μόνο οκτώ πόντους στην αρχή, αλλά με τα τρία συνεχόμενα τρίποντα πλησίασαν στο σκορ.

Καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί τους κρατήσαμε χαμηλά στην επίθεση τους, στους 71 πόντους όταν ο μέσος όρος τους είναι οι 81 πόντοι. Και το πιο σημαντικό είναι πως τα τελευταία λεπτά που κάθε κατοχή ήταν κρίσιμη και σημαντική, δείξαμε χαρακτήρα και νομίζω κερδίσαμε δίκαια. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ σκληρή φέτος, όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε ματς, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πρέπει να μείνουμε επικεντρωμένοι στον στόχο μας γιατί η σεζόν είναι μεγάλη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ