EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Αλλάξαμε το μομέντουμ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του πριν από το "διπλό" στο "Αμπντί Ιπεκτσί", ενώ έστειλε μήνυμα εν όψει του αγώνα που ακολουθεί στο ΣΕΦ (2/5).

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αναντολού Εφές και πλέον έχει μπροστά του το Game 5 των playoffs, στο ΣΕΦ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πως στο "Αμπντί Ιπεκτσί" έγινε πραγματική μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ τόνισε πως το μυαλό όλων είναι ο μόνο ο αγώνας που ακολουθεί και όχι κάτι άλλο.

" Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Δεν υπήρχε επιστροφή, και πιστεύω πως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε ένα κρίσιμο σημείο στην αρχή του αγώνα, όταν η Αναντολού Εφές έπαιζε πραγματικά καλά. Βρήκαμε πόντους, αποκτώντας ρυθμό στην επίθεση, επιστρέψαμε από το -13 της αντίπαλης ομάδας. Στο ημίχρονο αντιδράσαμε, μειώσαμε τη διαφορά και συνεχίσαμε να παλεύουμε στο β' μέρος. Εκεί, έγινε μεγάλη μάχη, ειδικά στο γ' δεκάλεπτο, όπου κι οι δύο ομάδες σκόραραν με σχετική ευκολία. Στην τελευταία περίοδο όμως, πιστεύω ότι παίξαμε εξαιρετική άμυνα, συνεχίσαμε να κρατάμε χαμηλά την Αναντολού Εφές, επιτρέποντας μόνο 8 πόντους. Είναι σημαντικό που κυριαρχήσαμε σε εκείνο το σημείο. Με όλο αυτό, θέλω να μείνω στην ισοφάριση της σειράς, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά μας. Για να πάμε στο Final Four, θέλουμε τρεις νίκες. Κι οι δύο ομάδες θα παλέψουμε στο Game 5, οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τις τελευταίες 48 ώρες, η πνευματική μας ετοιμότητα ήταν πολύ σημαντική, αλλάξαμε το μομέντουμ σε σχέση με τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ