EUROLEAGUE

Σεμινάριο και αποθέωση για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ!

BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κινήσεις βγαλμένες από σεμινάριο, στατιστικό βγαλμένο από όνειρο και αποθέωση. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έζησε μια "μαγική" βραδιά στο ΣΕΦ που θα θυμάται για αρκετό καιρό. Διαβάστε γιατί.

Στα 22 του, παίζει σαν βετεράνος. Το καλοκαίρι του 2017 προτίμησε να δουλέψει ατομικά, δεν ενίσχυσε την Εθνική Σερβίας στο Eurobasket και τώρα δείχνει έτοιμος για σεζόν που δεν θα περίμενε ούτε ο ίδιος ότι θα ζήσει. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι , ήταν ο MVP των ερυθρόλευκων και γέμισε τη στατιστική του παίζοντας μπάσκετ κορυφαίου επιπέδου.

Ο νεαρός Σέρβος σκόραρε 17 πόντους, δεν έκανε ρεκόρ καριέρας (η καλύτερη επίδοσή του είναι οι 18 που είχε πετύχει σε ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης), αλλά ευστόχησε σε οκτώ δίποντα σε ισάριθμες προσπάθειες. Δεν είχε βάλει ποτέ στην καριέρα του περισσότερα από πέντε καλάθια και απέναντι στους Μάλκολμ Τόμας - Τόμας Ρόμπινσον πήγε σε άλλο επίπεδο χάρη στην ψυχραιμία, τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητά του.

Τα 8/8 δίποντα είναι σίγουρα ένας εντυπωσιακός αριθμός, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για έναν 22χρονο σέντερ που ωριμάζει μέρα με τη μέρα. Στα ριμπάουντ δεν έκανε πολύ καλή δουλειά, ειδικά από τη στιγμή που ο Ρόμπινσον μάζεψε 11, όμως η ομαδική λειτουργία ήταν άψογη και ο Ολυμπιακός είχε στο τέλος της αναμέτρησης επτά "σκουπίδια" περισσότερα από τους Ρώσους.

Κι αν οι αριθμοί δεν κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση στον Μιλουτίνοφ, σίγουρα η αντίδραση του κόσμου που φώναξε ξανά και ξανά το όνομά του, σίγουρα θα του δημιούργησε πολύ όμορφα συναισθήματα, θα του έδωσε ακόμη περισσότερα κίνητρα για να συνεχίσει την καλή δουλειά και να κουβαλήσει τον Ολυμπιακό στη διάρκεια της σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ