EUROLEAGUE

Σε ρυθμούς Game 5 ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς Game 5 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκουράστηκε το Σάββατο και την Κυριακή (30/4) η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον "τελικό" της Τρίτης (2/5) κόντρα στην Εφές στο ΣΕΦ. Σε ρυθμούς GAME 5 οι Πειραιώτες.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκουράστηκε το Σάββατο, κάτι που το είχαν ανάγκη οι Πειραιώτες ύστερα από το ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη, με τους "ερυθρόλευκους" να σημειώνουν το πολυπόθητο break στο "σπίτι" της Αναντολού Εφές, παραμένοντας ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης για το Final Four.

Την Κυριακή (30/4) ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τον "τελικό" της Τρίτης (2/5), όπου θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές στο πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς των playoffs. Στόχος των Πειραιωτών να αξιοποιήσουν την έδρα τους, η οποία θα είναι κατάμεστη και να πάρουν το "εισιτήριο" για το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (αιμάτωμα στο γόνατο), όσο και ο Κεμ Μπιρτς (διάστρεμμα), οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους. Εκτός έμεινε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος δεν θα προλάβει το πέμπτο ματς της σειράς των playoffs. Ο Αμερικανός σουτέρ συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προσπαθεί να προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Οι Πειραιώτες δεν έχουν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ζητούμενο να διατηρήσουν τα καλά στοιχεία που έδειξαν στο 4ο ματς της σειράς και να βελτιώσουν τις ατέλειες τους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ