EUROLEAGUE

Σε φουλ ρυθμούς ο Ρόμπερτς

Σε φουλ ρυθμούς ο Ρόμπερτς
EUROKINISSI

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη (10/1) κι έσβησε το όνομά του από το απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ ο Γιάνις Στρέλνιελς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συμμετείχε σε μέρος του πρόγραμματος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια (12/1, 21:30) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Μπράιαν Ρόμπερτς να ανεβάζει "στροφές". Ο Αμερικανός γκαρντ την Τετάρτη (10/1) έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της ομάδας του και όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Μπασκόνια (12/1, 21:30) στη Βιτόρια.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς από την πλευρά του για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συμμετείχε στο κομμάτι του προγράμματος που δεν περιελάμβανε επαφές, ενώ σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Νίκος Αρσενόπουλος.

Οι Πειραιώτες την Πέμπτη (11/1) θα προπονηθούν για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους πριν ταξιδέψουν στην Βιτόρια και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός τους, θα αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στην αποστολή τους για τη... μάχη με τους Βάσκους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ