EUROLEAGUE

Ρόμπερτς: "Θα βοηθήσει ο Μπράουν"

Ρόμπερτς: "Θα βοηθήσει ο Μπράουν"
EUROKINISSI

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Βασίλη Σπανούλη και στον νέο του συμπαίκτη, Μπόμπι Μπράουν.

Ο Ολυμπιακός πήρε νικηφόρα την 23η "στροφή" της EuroLeague, καθώς επιβλήθηκε της Βαλένθια και ο Μπράιαν Ρόμπερτς στάθηκε στην προσήλωση που έδειξε η ομάδα του στην πίσω πλευρά του παρκέ, σημείωσε την εξαιρετική εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη, ενώ μίλησε και για τον Μπόμπι Μπράουν .

"Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε στην άμυνα, αλλά συνολικά πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη", δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη :

" Πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση. Το είπα και στον Γιάνις (σ.σ. Στρέλνιεκς) στο τέλος του αγώνα. Είναι ένας μεγάλος παίκτης κι έκανε αυτό που ξέρει".

Επίσης, παρατήρησε πως "προερχόμασταν από μία ήττα που μας στοίχισε έναν τίτλο. Πρέπει, όμως, να μείνουμε ενωμένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αυτό είναι το κλειδί. Δεν πιστεύω πως χρειαζόμασταν έξτρα κίνητρο. Χάσαμε έναν τίτλο και αυτό μας πλήγωσε. Έχουμε, όμως, στόχους που ακόμα μπορούμε να υλοποιήσουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

Όσον αφορά τα... σκαμπανεβάσματα που κατά καιρούς εμφανίζει ο Ολυμπιακός στην απόδοσή του, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε: "Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας".

Η προσοχή των "ερυθρολεύκων" πλέον στρέφεται στο ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods για την 24η αγωνιστική της EuroLeague: " Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία πρόκληση. Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο".

Ο Ολυμπιακός προέβη στην απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μπράιαν Ρόμπερτς. Άραγε τι σκέφτεται ο ίδιος; "Δεν μπορώ να ελέγξω τι κάνει η ομάδα. Η ομάδα θέλει να βελτιωθεί, αλλά κι εγώ έχω τον ίδιο σκοπό. Τον γνωρίζω, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και θα δούμε τι θα συμβεί".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ