EUROLEAGUE

Ρόμπερτς: "Όλοι ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράιν Ρόμπερτς, που τόνισε πως οι Πειραιώτες είχαν έξτρα κίνητρο σε αυτό το ματς και διάθεση να πολεμήσουν όλοι μαζί για την επικράτηση.

Για την 24η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα σπουδαίο "διπλό" στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με σκορ 87-85 του Παναθηναϊκού.

Κορυφαίος των Πειραιωτών ήταν ο Μπράιαν Ρόμπερτς (18 πόντους χωρίς να χάσει σουτ - 1/1 δ., 4/4 τρ., 4/5 β.) και με τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αμερικανός ρωτήθηκε για το "κλειδί" της νίκης και το αν υπήρχε έξτρα κίνητρο στους "ερυθρόλευκους" στο παιχνίδι.

"Όλοι ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Την προηγούμενη φορά που ήρθαμε εδώ παίξαμε καλά μόνο για ένα ημίχρονο.

Σήμερα θέλαμε να παίξουμε 40 λεπτά καλό μπάσκετ, αυτό κάναμε. 45 μαζί με την παράταση. Μοχθήσαμε πολύ και πήραμε μια μεγάλη νίκη.

Πάντα υπάρχει κίνητρο όταν παίζεις ένα τέτοιο ντέρμπι, αλλά ναι, είχαμε απόψε είχαμε έξτρα κίνητρο γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό", ήταν η απάντηση του Ρόμπερτς.

Photo credits: eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ