EUROLEAGUE

Ρόμπερτς: "Να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας"

Ρόμπερτς: "Να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας"
EUROKINISSI

O Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και ο Μπράιαν Ρόμπερτς έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να βρει την χαμένη της ταυτότητα.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει ηττημένος από το Βελιγράδι, καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και ο Μπράιαν Ρόμπερτς μετά το τέλος της αναμέτρησης τητης 20ης αγωνιστικής της EuroLeague στάθηκε στα προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα του στην άμυνά της.

"Στην τρίτη περίοδο παίξαμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού και όπως μας αρέσει. Πιστεύω πως ήταν το καλύτερό μας δεκάλεπτο, αλλά μετά τους αφήσαμε, έτρεξαν κι έβαλαν εύκολους πόντους. Δεν γίνεται να κερδίσει εκτός έδρας με ένα καλό δεκάλεπτο. Πρέπει να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας και να παίζουμε την άμυνά που παίζαμε στην αρχή της σεζόν. Η επιτυχία μας στο πρώτο μισό της σεζόν είχε στηριχθεί στην άμυνά μας. Πρέπει να ξαναβρούμε το μυαλό μας, για να μπορέσουμε να παλέψουμε κάθε αγώνα", είπε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μετά την 4η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της ομάδας του στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ