EUROLEAGUE

Ρόμπερτς: "Δείξαμε ποιοι είμαστε, είμαστε Ολυμπιακός"

Ρόμπερτς: "Δείξαμε ποιοι είμαστε, είμαστε Ολυμπιακός"

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς παραδέχτηκε πως ήταν η βραδιά του, αλλά τόνισε πως ήταν μία ομαδική νίκη, με τους Πειραιώτες να δείχνουν την δυναμική του Ολυμπιακού. Μίλησαν για το "διπλό" στην Πόλη και οι Γιώργος Πρίντεζης και Μίλαν Τόμιτς.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μεγάλο "διπλό" (83-90) στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Μπράιαν Ρόμπερτς (21 πόντοι) και Γιώργο Πρίντεζη (16 πόντοι), οι οποίοι και μίλησαν στη NOVΑ μετά το τέλος του αγώνα, όπως και ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς σχολίασε πως: "Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν χάλια τις τελευταίες μέρες και ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Παίξαμε καλά, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο. Ήμασταν καλύτεροι και ξέραμε πως μπορούμε να κερδίσουμε.

Το σημαντικό είναι να παίζεις με αυτοπεποίθηση, ένιωθα καλά, έπαιξα με αυτοπεποίθηση. Ήταν μία ομαδική νίκη, όλοι οι παίκτες έκαναν το βήμα μπροστά. Ήταν η βραδιά μου, έπαιξα καλά, έπρεπε και εγώ να κάνω κάτι, αλλά το σημαντικό είναι πως πρόκειται για μία ομαδική νίκη καθώς όλα τα παιδιά βοήθησαν. Όλα τα παιδιά είμαστε καλοί παίκτες, έχουμε ποιότητα, αλλά πρέπει να πιστεύουμε σε εμάς. Δείξαμε ποιοι είμαστε απόψε, η φανέλα είναι "βαριά", είμαστε... Olympiacos. Eίναι και ζήτημα αθλητικού εγωισμού. Ήμασταν στεναχωρημένοι τις προηγούμενες μέρες, ήταν ευκαιρία να διώξουμε την αρνητική ενέργεια".

Πρίντεζης: "Πάντα κάνω αυτοκριτική, όπως και πάντα δίνω το 100%"

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του τόνισε τα εξής: "Παίξαμε με ένστικτο και κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ. Το καλό είναι πως δείξαμε αντίδραση. Ήταν ένα ματς που πήγαμε να το χάσουμε μέσα από τα χέρια μας, κάποια στιγμή έδειχνε χαμένο, αλλά δείξαμε χαρακτήρα στην παράταση και πήραμε μεγάλη νίκη. Είχαμε μία τσαντίλα, στεναχωρεθήκαμε από τις τελευταίες ήττες, ειδικά από εκείνη με τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλαμε να αντιδράσουμε. Ξέρουμε πως στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας που χάσαμε στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό, αλλά και εμείς πικραθήκαμε αρκετά. Κάναμε τρία άσχημα ματς μέσα σε 10 μέρες. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά καμία ομάδα δεν μπορεί να πάει... τρένο μέχρι το τέλος, μόνο με νίκες καλό μπάσκετ. Καταφέραμε όμως να αντιδράσουμε.

Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να βελτιωνόμαστε. Όλοι κάναμε την αυτοκριτική μας τις τελευταίες μέρες. Και εγώ προσωπικά πάντα κοιτάζω στον καθρέφτη, βλέποντας τα θετικά και τα αρνητικά. Πάντα κάνω την αυτοκριτική μου. Όμως, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Μέχρι πριν 20 μέρες είχαμε βρει τρομερή φόρμα, όπως όλοι έλεγαν, και ξαφνικά ήρθε η απόλυτη απαξίωση. Έτσι είναι τα πράγματα, το ξέρω πως πάντα αυτό γίνεται, αλλά δεν είναι σωστό.

Σημασία έχει να δουλεύεις και να μην σταματάς να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Προσωπικά νιώθω πως πάντα δίνω το καλύτερο μου εαυτό, το 100% σε κάθε ματς. Ακόμη και όταν έχω κακές στιγμές, ακόμη και όταν χάνω τα σουτ κάτω από το καλάθι, έχω την συνείδηση μου καθαρή πάντα. Δεν γίνεται να είσαι πάντα καλός. Ακόμη και αν δεν παίξω καλά, ξέρω πως έδωσα και προσπάθησα στο 100%. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Το ζητούμενο είναι να έχεις διάρκεια σε βάθος χρόνου".

Τόμιτς: "Περιμέναμε να δούμε αθλητικό εγωισμό, το σημαντικό πως αντέδρασε η ομάδα"

Ο Μίλαν Τόμιτς από την πλευρά του δήλωσε: "Περιμέναμε αθλητικό εγωισμό. Δεν ξέρω αν το περίμενε ο κόσμος, αλλά εμείς το περιμέναμε. Θέλαμε να αντιδράσουμε και να σηκώσουμε κεφάλι. Αυτή είναι η δουλειά μας. Η ομάδα αντέδρασε, έπαιξε καλό μπάσκετ, θα μπορούσαμε να εχαμε τελειώσει το ματς καλύτερα/ Έκανε λάθος ο Κώστας πριν το τέλος, αλλά δείξαμε χψαρκαήρα ακόμη ακι έτσι. Αυτό σημαίνει πως είναι πνευματικά καλά, είδατε πόσο καλά αντέδρασε η ομάδα, αλλά και ο Παπανικολάου παρά το λάθος του. Πιστεύω παίξαμε καλύτερα. Το θέμα είναι να μην υπάρχει πως κάναμε κάτι τρομερό Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας κόστισε κάτι, αλλά πήραμε μία σημαντική νίκη τώρα. Ο Ρόμπερτς έκανε δεύτερο σερί καλό ματς στην σειρά. Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα αντέδρασε. Αυτά τα παιδιά που έπαιζαν στο ΝΒΑ, θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ