EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Δεν ήταν απόφαση μου να φύγω το '97 αλλά αντίδραση"

Ρίβερς: "Δεν ήταν απόφαση μου να φύγω το '97 αλλά αντίδραση"

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς τιμήθηκε από την Euroleague και σε δηλώσεις του τόνισε πως το να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το 1997 δεν ήταν απόφαση του, αλλά αντίδραση, καθώς ήθελε να μείνει για πάντα στην ομάδα του Πειραιά.

Ο παλαίμαχος γκαρντ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Ρίβερς, ο οποίος ήταν ο ηγέτης της ομάδας του Πειραιά που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Final Four της Ρώμης το 1997, έδωσε το "παρών" στο Barclays Center, καθώς τιμήθηκε από την Euroleague για την προσφορά του στην διοργάνωση. Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τους "ερυθρόλευκους" το καλοκαίρι του 1997.

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς αρχικά είπε τα εξής: "Είναι τιμή μου που είμαι εδώ, πρόκειται για μία ιστορική στιγμή, όπως ήταν ιστορική και η πρώτη αναμέτρηση της Euroleague το 2000, ματς στο οποίο και αγωνίστηκα. Θυμάμαι πως ήταν ωραίο ματς και είχαμε μία σπουδαία ομάδα η οποία ήταν ικανή να παίξει ακόμη και στο ΝΒΑ. Θυμάμαι που χάσαμε στο τέλος με 75-73. Κάθε φορά που παίζεις κόντρα στην Ρεάλ είναι ένα ματς πρόκληση"

Για την τωρινή διοργάνωση: "Η Euroleague προχωρά και εξελίσσεται. Ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει κάνει μεγάλη και σπουδαία δουλειά στην διοργάνωση. Χαίρομαι που υπήρξα μέρος της ιστορίας αυτής της διοργάνωσης, καταφέρνοντας να ζήσω μεγάλες στιγμές".

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1997: "Δεν ήταν απόφαση μου να φύγω από τον Ολυμπιακό. Ήταν περισσότερο αντίδραση. Ήμασταν δυναστεία, ήμασταν ισχυροί, είχαμε καλή ομάδα και πίστευα πως θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Εγώ ήθελα να μείνω. Δεν μπορώ να πω πως το μετανιώνω που έφυγα. Έτσι τα έφερε η ζωή. Όπου πήγα κατέκτησα τίτλους και για εμένα αυτό μετράει. Δεν το μετανιώνω".

Για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού: "Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός φέτος διαθέτει αρκετά καλή ομάδα, διαθέτει καλή χημεία, οι παίκτες ξέρουν ο ένας τον άλλον και πιστεύω πως θα τα πάνε καλύτερα από πέρσι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ