EUROLEAGUE

Ρήξη χιαστού ο Γιανγκ

Ρήξη χιαστού ο Γιανγκ
INTIME SPORTS

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Πάτρικ Γιανγκ στο παιχνίδι με την Εφές. Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Άσχημα τα μαντάτα για τον Ολυμπιακό και τον Πάτρικ Γιανγκ. Ο θηριώδης σέντερ τραυματίστηκε -σοβαρά όπως αποδείχτηκε- στο παιχνίδι με την Εφές και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο 22χρονος Αμερικανός που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο πρώτο δεκάλεπτο , υπέστη τελικά ρήξη χιαστού.

Αυτό διαπιστώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν έκανε εξετάσεις σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν άσχημα για τους "ερυθρολεύκους", καθώς έδειξαν ρήξη προσθίου χιαστού. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες, χάνοντας επομένως το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

"Ο Πάτρικ Γιανγκ υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/11) σε μαγνητική τομογραφία σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και διεγνώσθη ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού γονάτου. Λεπτομέρειες για τον τρόπο και τον χρόνο αποθεραπείας του Αμερικανού σέντερ θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Όλοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Πάτρικ καλή ανάρρωση και γρήγορα στα γήπεδα".

Θα ψάξει για αντικαταστάτη

Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς θα πρέπει να κινηθεί στην αγορά για να βρει αντικαταστάτη για τη θέση "5", δεδομένου ότι και ο Μιλουτίνοφ δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή του. Είναι μια διαδικασία που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι ακόμη φρέσκα τα νέα με την υγεία του Πάτρικ Γιανγκ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ