EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Σημαντική νίκη για εμάς"

Σφαιρόπουλος: "Σημαντική νίκη για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός νίκησε παρά τις δυσκολίες, ενώ ο Γιασμίν Ρέπεσα, εξήγησε πως οι παίκτες του έκαναν κάποια λάθη που τους στοίχισαν στο ματς.

Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε την Αρμάνι στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στον Β' όμλο της Euroleague, επικρατώντας με 66-71 στο Mediolanum Forum. Αυτή είναι η συνέντευξη Τύπου των προπονητών μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σχολίασε: “Πρόκειται για μια σημαντική νίκη για εμάς, το να κερδίζεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα είναι πάντοτε σημαντικό. Θέλαμε τη νίκη αυτή για ψυχολογικούς λόγους. Νομίζω ότι προετοιμάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, δουλέψαμε καλά και παίξαμε καλά.

Πήγαμε το ματς στα δικά μας στάνταρ που είναι η καλή άμυνα. Όταν παίζεις στην Ευρωλίγκα εκτός έδρας και κρατάς τον αντίπαλο σου στους 66 πόντους, παίρνεις μεγάλο πλεονέκτημα νίκης. Είμαστε μια νέα ομάδα σε σχέση με πέρσι και όσο δουλεύουμε μαζί βελτιωνόμαστε. Θέλω να πω ότι στην προετοιμασία, λόγω των έξι απουσιών στο Ευρωμπάσκετ, δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί”.

Ρέπεσα: "Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν"

Εν συνεχεία ο προπονητής των Ιταλών, Γιασμίν Ρέπεσα, εξήγησε τα αίτια της ήττας: "Είχα επισημάνει στους παίκτες μου πριν από τον αγώνα πως εάν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να έχουμε για σαράντα λεπτά υψηλά επίπεδα ενέργειας και συγκέντρωσης.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν το κάναμε, στο τέλος μας βγήκε η κούραση και κάναμε κάποια λάθη που στοίχισαν, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και με λύσεις όπως είναι ο Ολυμπιακός. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο κόσμος μάς βοήθησε πολύ κι ελπίζουμε να είναι κοντά μας και στη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ