EUROLEAGUE

Αποθέωση Πρίντεζη για το ρεκόρ στο ΣΕΦ

Αποθέωση Πρίντεζη για το ρεκόρ στο ΣΕΦ
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης συμπλήρωσε 215 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και άφησε στην δεύτερη θέση της σχετικής "ερυθρόλευκης" λίστας τον Μίλαν Τόμιτς. Αποθέωση για τον Πρίντεζη.

H αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 18η αγωνιστική της EuroLeague είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για τους Πειραιώτες και τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος με το "καλημέρα" της έγραψε ιστορία.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν στην πρώτη πεντάδα των "ερυθρολεύκων" και συμπλήρωσε 215 συμμετοχές με τους Πειραιώτες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο "Πριντ" πλέον βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, καθώς άφησε πίσω του τον Μίλαν Τόμιτς που κατά την διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό ως παίκτης μέτρησε 214 συμμετοχές. Αυτή βέβαια δεν είναι μοναδική πρωτιά του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος έχει τις περισσότερες συμμετοχές (10) σε παιχνίδια Final Four με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει μαζέψει και τα περισσότερα ριμπάουντ (992).

Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ μάλιστα στο τέλος της α' περιόδου της αναμέτρησης ανακοίνωσε το ρεκόρ του "Πριντ" από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ και άπαντες στο γήπεδο χειροκρότησαν τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ, ο οποίος εν συνεχεία άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα για ακόμη μία φορά.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ