EUROLEAGUE

Ρεκόρ στην ιστορία του στην EuroLeague o Ολυμπιακός!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την κορυφαία (σε αποτελεσματικότητα) βραδιά της ιστορίας του στη EuroLeague έζησε ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας ματς με την Φενέρμπαχτσε! Δείτε το ιστορικό ποσοστό των ερυθρόλευκων.

Βραδιά - όνειρο... Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί για τον Ολυμπιακό αυτό που έγινε στο ΣΕΦ την 1η Φεβρουαρίου του 2018; Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου σκόρπισε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε ( 95-70 ) και συνδύασε την 14η φετινή του νίκη σε 21 αγώνες με ένα εκπληκτικό, ένα ιστορικό ρεκόρ στην πορεία της στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Τι έκαναν οι Πειραιώτες; Πέτυχαν 13 τρίποντα σε 17 προσπάθειες, με αποτέλεσμα το ποσοστό ευστοχίας τους (76.5%) να είναι το καλύτερο που έχουν γράψει ποτέ στη EuroLeague. Και μάλιστα μακράν του δεύτερου! Μέχρι το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός δεν είχε γράψει ποτέ ποσοστό μεγαλύτερο του 70%, επίδοση που συναντά κανείς γυρίζοντας πίσω στις 16 Νοεμβρίου του 2000 και τον αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Το 76.5% είναι το τέταρτο καλύτερο νούμερο στην ιστορία της διοργάνωσης πίσω από το 84.62% της Μπαρτσελόνα σε ματς με την Τσιμπόνα το 2003, το 80% της Φενέρμπαχτσε σε ματς με τον Ολυμπιακό το 2011 και το 78.57% της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ματς με την Πρόκομ Τρεφλ το 2012.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ