EUROLEAGUE

Πρώτη επαφή με Παπανικολάου, διαφορά στο οικονομικό

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο ραντεβού για την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Κώστα Παπανικολάου έγινε, αλλά ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφορά στους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου του "Παπ". Νέα επαφή τις επόμενες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη για ακόμα ένα χρόνο, αλλά όσον αφορά το ζήτημα των ανανεώσεων έχει ακόμα δύο ανοικτά... μέτωπα. Το ένα εξ αυτών αφορά τον Κώστα Παπανικολάου και η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε.

Ο ατζέντης του 28χρονου φόργουορντ, Γιώργος Σφαιρόπουλος συναντήθηκε την Τρίτη (3/7) με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια για να συζητήσουν το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η πρώτη επαφή έγινε, αλλά δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλυερές ως προς τους οικονομικούς όρους του νέου τριετούς συμβολαίου (2+1 χρόνια). Η προσφορά που έγινε από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" αφορούσε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (2+1 χρόνια) με τις συνολικές απολαβές του παίκτη να είναι κοντά στα 2.500.000 €. Η προσφορά αυτή, όμως, δεν έγινε δεκτή από την πλευρά του παίκτη και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στους εμπλεκόμενους. Η διαφορά εντοπίζεται στο οικονομικό κομμάτι και όχι στην διάρκεια του συμβολαίου, ενώ από την πλευρά του Κώστα Παπανικολάου δεν έγινε κάποια αντιπρόταση, καθώς οι επαφές θα συνεχιστούν.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Παπανικολάου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ , στρέφει το βλέμμα του και προς την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Επίσης, έχει δεχθεί κρούση από την Αναντολού Εφές και προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων της EuroLeague, αλλά προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Τέλος, εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση και με τον εκπρόσωπο του Ιωάννη Παπαπέτρου, ώστε να γίνει μία πρώτη επαφή για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ