EUROLEAGUE

Πρόβλημα με Λοτζέσκι και Ουότερς εν όψει Γαλατάσαραϊ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / MACCABI - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / MACCABI - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι και ο Ντόμινικ Ουότερς είναι τα δύο νέα προβλήματα για τον Ολυμπιακό εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ (17/3, 21:00).

Με δύο σημαντικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής (17/3, 21:00) με τη Γαλατάσαραϊ. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν για μία ακόμη φορά να προπονηθούν όντες πλήρεις, αφού είδαν τους Ντόμινικ Ουότερς και Ματ Λοτζέσκι να απέχουν -για διαφορετικούς λόγους.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από συνδεσμική κάκωση αριστερού ταρσού, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε από το πρόγραμμα προπόνησης λόγω της τενοντίτιδας που τον απασχολεί στον αχίλλειο του αριστερού ποδιού. Η παρουσία του Ντομινίκ Ουότερς στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα είναι αμφίβολη, ενώ όσον αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν την Πέμπτη (16/3), κι αφού πρώτα ο έμπειρος φόργουορντ εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη απέναντι στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν, αφενός για να πάρουν εκδίκηση για την ήττα του α' γύρου στο "Αμπντί Ιπεκτσί", αφετέρου για να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης μια μέρα νωρίτερα στο ΟΑΚΑ. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται τη "Βασίλισσα" την επόμενη εβδομάδα, σε έναν αγώνα που δεν αποκλείεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση της κατάταξης, διατηρώντας "ζωντανή" ακόμη και την πρωτιά.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ