EUROLEAGUE

Πρόβλημα και με Μιλουτίνοφ εν όψει Λαμποράλ Κούτσα

Πρόβλημα και με Μιλουτίνοφ εν όψει Λαμποράλ Κούτσα
INTIME SPORTS

Ακόμη έναν "πονοκέφαλο" έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα (26/11, 21:45) αφού αμφίβολη είναι πλέον η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, λόγω υψηλού πυρετού. Εισήχθη στο νοσοκομείο ο Σέρβος σέντερ.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στον Ολυμπιακό, ο οποίος κάθε μέρα βλέπει κι έναν παίκτη να απέχει από την προπόνηση. Ο τελευταίος που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, η συμμετοχή του οποίου στην αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα (26/11, 21:45) είναι αμφίβολη.

Ο Σέρβος σέντερ ανέβασε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμη η εισαγωγή του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Του χορηγήθηκε μάλιστα ενδοφλέβια αντιβίωση προκειμένου να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ακόμη κι έτσι όμως, είναι αμφίβολη η παρουσία του στον αγώνα με τους Βάσκους, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα αφήσει τους "ερυθρόλευκους" με μοναδικό "καθαρό" σέντερ τον Οθέλο Χάντερ.

Από την άλλη, κανονικά αναμένεται να προπονηθούν απόψε οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι. Οι τρεις τους απουσίασαν από τον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά θα είναι κανονικά παρόντες στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα. Εκεί όπου οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν μια είδους εκδίκηση για την ήττα στον α' γύρο, όσο και να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της κορυφής του ομίλου τους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ