EUROLEAGUE

Προβάδισμα ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης

Προβάδισμα ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη θα αποφασιστεί αν οι Σπανούλης-Πρίντεζης ταξιδέψουν για το ματς της Πέμπτης (19/11, 20:00) κόντρα στη Τσεντεβίτα. Αισθάνονται καλύτερα οι παίκτες. Κάνει δοκιμές ο Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (19/11, 20:00, ΕΡΤ1) κόντρα στην Τσεντεβίτα στην Κροατία, για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες είναι πρώτοι στον όμιλο τους με 4 νίκες και 1 ήττα.

Ο Βασίλης Σπανούλης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Τετάρτης στο ΣΕΦ, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα. Αυξημένες οι πιθανότητες για τον 33χρονο γκαρντ ώστε να λάβει μέρος στην αναμέτρηση, μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Έλληνα φόργουορντ. Το αν θα ταξιδέψουν για το Ζάγκρεμπ οι δύο αρχηγοί των ερυθρολεύκων θα αποφασιστεί ύστερα από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (18/11). Η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας για την Κροατία θα αναχωρήσει το απόγευμα (16:20) από το "Ελ. Βενιζέλος".

Σκέψεις να προφυλαχθεί ο Πρίντεζης

Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, στο πέμπτο λεπτό, ο Γιώργος Πρίντεζης ένιωσε έναν μυικό σπασμό στη μέση (έχει χρόνιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο), εξαιτίας της κούρασης, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στο παιχνίδι. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και αυτό που χρειάζεται είναι ξεκούραση.

Ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνεται καλύτερα, είναι σε θέση να αγωνιστεί και θέλει να παίξει κόντρα στη Τσεντεβίτα, αλλά το προπονητικό-τιμ από την πλευρά του σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον αφήσει στην Αθήνα, ώστε να πάρει παραπάνω ανάσες ενόψει της συνέχειας. Στο πρόγραμμα της Τρίτης (17/11) έμεινε εκτός και θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του το πρωί της Τετάρτης (18/11). Ακολούθως θα αποφασιστεί το αν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Ζάγκρεμπ.

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στα Τρίκαλα, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στον επιγονατιδικό τένοντα στο αριστερό του γόνατο, αισθάνεται και εκείνος καλύτερα και δείχνει να είναι σε θέση να παίξει κόντρα στη Τσεντεβίτα, καθώς όπως είπαμε έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης την Τρίτη (17/11) στο ΣΕΦ.

Κάνει δοκιμές ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάνει συνεχώς δοκιμές στην ομάδα, τεστάροντας τους παίκτες του και σε άλλες θέσεις. Στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί κυρίως στο "4" τον Ιωάννη Παπαπέτρου, στο "3" τον Ντι Τζέι Στρόμπερι και στο "5" τον Δημήτρη Αγραβάνη, κάτι που θα το δούμε και στο Ζάγκρεμπ, ενώ στο ροτέισον "ανεβαίνει" ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Τσεντεβίτα.

Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος διεθνής μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στα δύο από τα πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια των ερυθρολεύκων, παίζοντας για 6 λεπτά κόντρα στην Λαμποράλ και για 11 κόντρα στη Λιμόζ. Ύστερα και από τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ, ο ρόλος του 21χρονου σέντερ αναβαθμίζεται, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει μέρος των δυνατοτήτων του. Κόντρα στα Τρίκαλα, στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού, σε 16 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 μπλοκ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ