EUROLEAGUE

Προκρίθηκε στα playoffs έξι αγώνες πριν το φινάλε ο Ολυμπιακός!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σίγουρη είναι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στα playoffs της EuroLeague 2017/18, έξι αγώνες πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Έξι αγώνες πριν ολοκληρωθεί η regular season, ο Ολυμπιακός κλείδωσε την συμμετοχή του στα playoffs της EuroLeague. Οι Πειραιώτες "λύγισαν" τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στην παράταση ( 87-85 ) και με αυτό το αποτέλεσμα έγιναν η δεύτερη ομάδα που θα βρίσκεται στην postseason μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ακολουθεί τον δικό της, μοναχικό δρόμο στην κορυφή της κατάταξης.

Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης, οι Πειραιώτες βρίσκονται μια ανάσα πριν την κατάκτηση και του πλεονεκτήματος έδρας, καθώς είναι δεύτεροι με ρεκόρ 17-7, ίδιο με αυτό της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενέρμπαχτσε που ακολουθεί στην τρίτη θέση, αλλά υστερεί εξαιτίας των δύο αρνητικών αποτελεσμάτων απέναντι στους Πειραιώτες. Τέταρτη είναι η Ζάλγκιρις Κάουνας με 15-9 και ακολουθούν με 14-10 η Χίμκι, ο Παναθηναϊκός και οι Μαδριλένοι.

Δείτε εδώ την κατάταξη και το πρόγραμμα της EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ