EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Έχει βοηθήσει ο Αγραβάνης"

Πρίντεζης: "Έχει βοηθήσει ο Αγραβάνης"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην Super Basketball για την πορεία της αποθεραπείας του αλλά και γι αυτά που του έχει μάθει ο Ολυμπιακός. Δείτε τη συνέντευξη του.

Μπορεί να μην μπορεί να βοηθήσει ακόμα τον Ολυμπιακό εξαιτίας του τραυματισμού του, όμως ο Γιώργος Πρίντεζης περιμένει εναγωνίως την επιστροφή του στα παρκέ. Ο 29χρονος φόργουορντ ήταν καλεσμένος της Super Basketball και μεταξύ άλλων τόνισε: " Ελπίζουμε τα αποτελέσματα να συνεχίσουν να είναι θετικά και στην πορεία της διοργάνωσης γιατί θέλουμε να προκριθούμε στο final 4", είπε αρχικά πριν αναφερθεί στην πορεία της αποθεραπείας του. " Η αποθεραπεία μου είναι δύσκολη κι αυτό οφείλεται στο σημείο που έχω τραυματιστεί (αχίλλειο) αλλά και στην περίοδο που έγινε αυτό. Χρειάζεται υπομονή ακόμα".

Στην συνέχεια ο έμπειρος φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" ρωτήθηκε για τις προπονητικές αλλαγές που έγιναν λέγοντας πως: " Είναι νωρίς για να πούμε πολλά πράγματα. Τον Οκτώβριο, Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα. Είναι μία μεταβατική περίοδο αυτή και προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν έρθουν τα δύσκολα.

Στον Ολυμπιακό έχω μάθει να μην ενθουσιάζομαι εύκολα και να μην απογοητεύομαι. Η ομάδα μου έμαθε ότι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε μετά από μεγάλες νίκες ούτε να υπάρχει πανικός μετά από ήττες".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Βαλένθια ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε ότι " η Βαλένθια είναι μία καλή ομάδα και θεωρώ ότι το 1-4 είναι λίγο πλασματικό. Έκανε μία καλή μεταγραφή, αυτή του Νέντοβιτς. Παρότι βρεθήκαμε ακόμα και με 10 πόντους πίσω, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα κι αυτό είναι σημαντικό". Καταλήγοντας ο "ερυθρόλευκος" φόργουορντ μίλησε για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έχει κληθεί να καλύψει το κενό του και " έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα. Είναι πολύ καλός και δίνει λύσεις τώρα που τον χρειαζόμαστε", είπε.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή SuperBasketball

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ