EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Παίζουμε και για τους απόντες"

Πρίντεζης: "Παίζουμε και για τους απόντες"

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε ότι η πρώτη θέση στον Β' όμιλο δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στους Πειραιώτες ενόψει της συνέχειας. Τι δήλωσαν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στην ομαδικότητα που έδειξαν οι Πειραιώτες κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών των "ερυθρόλευκων".

Ο διεθνής φόργουορντ εξήγησε μετά τη 12η σερί νίκη του Ολυμπιακού: "Είναι θετικό το ότι μάλλον πηγαίνουμε ως πρώτοι στην επόμενη φάση. Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά ψυχολογικά μας βοηθά. Το επόμενο παιχνίδι μοιάζει αδιάφορο, αλλά είναι ευκαιρία να βρούμε ρυθμό και να παίξουν όλοι οι παίκτες.

Από κάθε παιχνίδι υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Πρέπει να βελτιώσουμε και να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Μακάρι να μην ξαναυπάρξουν τραυματισμοί, αλλά όταν έχεις παίξει και Εθνική είναι δύσκολο να βγάλεις μια τόσο μεγάλη σεζόν. Θεωρώ ότι δουλεύουμε εξαιρετικά σαν ομάδα. Ο ένας καλύπτει το κενό του άλλου και οι υγιείς παίζουν για τους συμπαίκτες τους που λείπουν".

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επισήμανε: "Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο, όπου και οι δύο ομάδες παίξαμε καλή άμυνα. Στο ημίχρονο μας μίλησε ο κόουτς, πιέσαμε την Αρμάνι και πήραμε τη νίκη. Τον χρειαζόμαστε τον Γιανγκ, ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. Εγώ και ο Χάντερ παλεύουμε σε άμυνα και επίθεση για το καλύτερο για την ομάδα".

Ο Ντάνιελ Χάκετ τόνισε από την πλευρά του: "Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τόσα σκληρά παιχνίδια όσο αυτά που δώσαμε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά ήμασταν κοντά στο σκορ και καταφέραμε να νικήσουμε στο τέλος. Είναι άλλη μία νίκη. Κοιτάμε ένα παιχνίδι κάθε φορά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ