EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Παίξαμε ως Ολυμπιακός!"

Πρίντεζης: "Παίξαμε ως Ολυμπιακός!"

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Νότη Ψιλόπουλο για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα και την εξαιρετική του απόδοση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην Euroleague (σ.σ. είχε 34 ranking) και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana. Αμέσως μετά μίλησε στον Sport24 Radio 103,3.

Βαρκελώνη, αποστολή: Νότης Ψιλόπουλος

Για το 1-1 στην σειρά των προημιτελικών του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα: "Δεν αλλάξαμε κάτι. Αυτή είναι η πραγματική μας εικόνα. Το πρόβλημά μας στον πρώτο αγώνα ήταν στην επίθεση. Σήμερα παίξαμε ως Ολυμπιακός. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και επιβάλαμε τον ρυθμό μας".

Για την απόδοσή του: "Δεν μου αρέσει να στέκομαι σε ατομικές εμφανίσεις. Παίζουμε ως ομάδα, δουλεύουμε ως ομάδα. Είναι παιχνίδια σαν αυτό, με πίεση και κίνητρο, που μ΄ αρέσει να παίζω. Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα ήταν καταπληκτικοί".

Για την συνέχεια: "Σήμερα απλά έγινε το 1-1. Θα το χαρούμε λίγο σήμερα. Θα δούμε τα θετικά και θα ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το σημερινό παιχνίδι για να βελτιωθούμε. Ακόμη δεν έχει γίνει κάτι. Η Μπαρτσελόνα όσο δυνατή είναι εντός έδρας, άλλο τόσο δυνατή είναι και εκτός".

Για τα σημεία στα οποία κρίθηκε το παιχνίδι: "Δεν είναι μόνο ένας τομέας. Σήμερα αντιδράσαμε καλά, παίξαμε με καρδιά, είχαμε κίνητρο, πήραμε τα ριμπάουντ και γενικά κάναμε πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά".

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: "Ας έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα και μακάρι να περάσουμε στο F4, που ξέρουμε ότι το θέλουν πολύ".

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε αποκλειστικά στον Sport24 Radio και στον Νότη Ψιλόπουλο για τη σπου...

Posted by SPORT 24 Radio on Friday, 17 April 2015
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ