EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Όλο και καλύτερος με τον καιρό"

Την πεποίθησή πως θα βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός εξέφρασε, μέσω του Euroleague Greece, o Γιώργος Πρίντεζης ενόψει της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές (29/01, 21:45) στην Τουρκία.

Η πέμπτη αγωνιστική του Top 16 είναι προ των πυλών με τον Ολυμπιακό να έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στην έδρα της Αναντολού Εφές (29/01, 21:45) και έχουν ως στόχο τη διατήρηση του αήττητου στη νέα φάση της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, για ένα ακόμα παιχνίδι, αναμένεται να στηρίξει πολλά στον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Έλληνας φόργουορντ επέστρεψε για τα καλά σε αγωνιστικό ρυθμό και θα αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς στην "ερυθρόλευκη" επίθεση. Μιλώντας στο Euroleague Greece επεσήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ενώ δεν αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του.

Όλα ξεκίνησαν, όμως, από το παιχνίδι που ακολουθεί. Αυτό απέναντι στην Αναντολού Εφές. "Η Εφές έρχεται από μια άσχημη ήττα και πιστεύω πως στο παιχνίδι απέναντί μας θέλει μια αντίδραση", ήταν τα πρώτα λόγια του, για να εστιάσει στη συνέχεια στο "όπλο" των Πειραιωτών, την άμυνα "Θεωρώ πως η άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντική. Μέσα από εκεί βρίσκουμε ρυθμό για την επίθεση, αλλά και για να τρέξουμε το παιχνίδι. Το 4-0 δεν λέει απολύτως τίποτα. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας, είναι μια μεγάλη διαδικασία το Top 16".

Τον ρωτήσαμε για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό "Ο τραυματισμός μου θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να ξεπεραστεί. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός και όσο προχωράει η σεζόν θα είμαι όλο και καλύτερος".

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας τόνισε ότι "δεν μπορώ να τονίσω ακριβώς πόσο έτοιμος είμαι. Σου λείπει ο ρυθμός, σου λείπει έκρηξη, αλλά και δύναμη. Τα παιχνίδια στην Ελλάδα βοηθάνε ώστε να βρεις το ρυθμό σου πιο γρήγορα. Είναι κάτι, όμως που θέλει αρκετά παιχνίδια, αλλά και πολύ δουλειά σε κάθε τομέα ώστε να επανέλθεις πλήρως".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ