EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Οι ομαδικοί τίτλοι με νοιάζουν, όχι οι ατομικοί"

Πρίντεζης: "Οι ομαδικοί τίτλοι με νοιάζουν, όχι οι ατομικοί"

Ο Γιώργος Πρίντεζης έγραψε ιστορία σε προσωπικό επίπεδο, όμως αυτό που θέλει είναι κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς σε συμμετοχές στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως αυτό που τον νοιάζει δεν είναι οι ατομικοί τίτλοι, αλλά οι κούπες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

"Στην ηλικία που είμαι αυτό με εκφράζει, αυτό θέλω. Τίτλους με τον Ολυμπιακό. Οι ομαδικές επιτυχίες σε κάνουν χαρούμενο, αυτές μένουν. Μακάρι να τα καταφέρουμε φέτος, αλλά είναι νωρίς να μιλήσουμε για την EuroLeague", είπε ο 33χρονος φόργουορντ και συνέχισε: "Ετσι όπως είναι δομημένες η διοργάνωση, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε στην καλύτερη φόρμα στα πλέι οφ. Εκεί μετράνε όλα. Είδαμε και πέρυσι τη Φενέρ, που έφτασε στο πικ της απόδοσής της στους 8 και μετά πήρε την EuroLeague. Μακάρι κι εμείς να είμαστε σε τοπ φόρμα στα πλέι οφ", είπε αρχικά ο Πρίντεζης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Οταν ξεκινάς στα 15 σου, ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει. Ημουν και εκτός 12αδας και εκτός προπόνησης ακόμα. Ολα έρχονται στην ώρα τους. Σκαλί, σκαλί. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι υγιής, να είναι υγιείς όλοι στην ομάδα κι έτσι όλα μπορούν να γίνουν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ