EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Ο Ρόμπερτς έχει πολύ μπάσκετ μέσα του"

Πρίντεζης: "Ο Ρόμπερτς έχει πολύ μπάσκετ μέσα του"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ έβγαλε το καπέλο του στον Μπράιαν Ρόμπερτς, ενώ σχολίασε με μία... επική ατάκα την επιστροφή του Κιμ Τιλί.

Ο Ολυμπιακός στην 24η "στροφή" της EuroLeague πήρε την εκτός έδρας νί κη επί του Παναθηναϊκού Superfoods και ο Γιώργος Πρίντεζης έχρισε MVP της ομάδας του τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ενώ στάθηκε με ξεχωριστό τρόπο στην επιστροφή του Κιμ Τιλί.

"Είμαστε χαρούμενοι, γιατί μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό στα φετινά παιχνίδια καταφέραμε και αντιδράσαμε. Είναι όμως και μία πολύ σημαντική για τον στόχο που έχουμε βάλει να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ", είπε αρχικά ο (υπ)αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα... θρίλερ:

"Έχουμε πάρει κάποια κλειστά παιχνίδια, αλλά έχουμε χάσει κι άλλα πολύ εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μετάλλου. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Παίξαμε αρκετά καλά και συγκεντρωμένα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός γύρισε το παιχνίδι, φάνηκε πως είχε το μομέντουμ, αλλά στην παράταση ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη".

Σχετικά με την εμφάνιση του Μπράιαν Ρόμπερτς, ανέφερε: "Χρειάζονται ψυχικά αποθέματα για αυτό που έκανε. Παλαιότερα το έχω περάσει κι εγώ. Δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει ποιότητα και έχει αγωνιστεί στο NBA. Η ψυχολογία είναι το πιο σημαντικό. Έδειξε πως έχει ψυχικά αποθέματα και πολύ μπάσκετ μέσα του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να βοηθάει την ομάδα".

Επίσης, ζητήθηκε να σχολιάσει την απόδοση των Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί: "Ήταν πολύ καλοί. Ο Μπόμπι έχει εμπειρία, ποιότητα και φάνηκε πως σχεδόν από την πρώτη ημέρα έχει προσαρμοστεί. Ο Κιμ επίσης είναι πολύ έμπειρος, θα μας δώσει στοιχεία που μας έλειπαν από το παιχνίδι".

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης για το αν του έλειπε ο Κιμ Τιλί, όσο ήταν τραυματίας . "Στην ομάδα έλειπε, όχι σε μένα. Τι είμαστε; Ζευγάρι;", αποκρίθηκε εμφανώς ευδιάθετος.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ