EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Να μην έχουμε άλλη απώλεια στο ΣΕΦ"

Πρίντεζης: "Να μην έχουμε άλλη απώλεια στο ΣΕΦ"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (8/12, 21:00) και ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ με τη "Menarini Group" ως το 2019 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/12, 21:00).

" Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα που θα θέλει να αντιδράσει. Μπορεί να έχει πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε από τις συνεχόμενες νίκες μας. Δεν είναι τελικός, υπάρχει αρκετός δρόμος, αλλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν θέλουμε να έχουμε κάποια άλλη απώλεια στο γήπεδό μας", είπε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Οσον αφορά το αν τα προϊόντα της Menarini θα βοηθήσουν την ομάδα του στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: " Δεν ξέρω πώς να απαντήσω για να μην παρερμηνευτεί. Είμαστε τυχεροί. γιατί έχουμε ένα τιμ που ελέγχει τα πάντα. Εχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στον γυμναστή της ομάδας και είμαι σίγουρος πως για να φτάσει αυτό το προϊόν στα χέρια μας, θα είναι πολύ καλό".

Επίσης, ο "Πριντ" ανέφερε πως " από την πλευρά των αθλητών είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εταιρείες δίπλα μας και να μας στηρίζουν. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους. Ευχαριστούμε την εταιρεία και μακάρι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ