EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Να κάνουμε την αυτοκριτική μας"

Πρίντεζης: "Να κάνουμε την αυτοκριτική μας"
ΕUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, καθώς αναγνώρισε τη νέα άσχημη εμφάνιση της ομάδας του και ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τη νέα άσχημη εμφάνιση της ομάδας του.

"Για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας κι εμάς. Δεχθήκαμε σχεδόν 90 πόντους", είπε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague , ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του πίστεψε πως θα έπαιρνε το ματς, όταν προηγήθηκε με 7 πόντους (61-68).

"Δεν επαναπαυόμαστε κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Ένα παιχνίδι θέλει διάρκεια. Κάθε ομάδα σε αυτή την φάση δίνει τα πάντα για να βρεθεί στα πλέι οφ".

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης παρατήρησε πως " τον τελευταίο καιρό δεν παίζουμε όπως θέλουμε. Μοιάζει να έχουμε χάσει την ταυτότητά μας. Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Πρέπει να προπονηθούμε καλά και να πάρουμε μία νίκη για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας. Και πάλι συγγνώμη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ