EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Μένουν 5 τελικοί"

Πρίντεζης: "Μένουν 5 τελικοί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Λαμποράλ Κούτσα, όμως ο Γιώργος Πρίντεζης δεν στάθηκε εκεί και μίλησε για τα παιχνίδια που έρχονται

Παρά την εύκολη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα ο Γιώργος Πρίντεζης έσπευσε να τονίσει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του κοιτάνε τα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται, καθώς απομένουν πέντε... τελικού.

Αναλυτικά ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως: " Παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Μένουν ακόμη πέντε τελικοί, κερδίσαμε τον πρώτο και ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο στην Μπάμπεργκ. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια παιχνίδι με το παιχνίδι και να μην κοιτάμε πίσω. Θέλουμε να είμαστε υγιείς για τους επόμενους πέντε τελικούς".

Μιλουτίνοφ: "Έτσι πρέπει να παίζουμε"

Από την πλευρά του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έδωσε πολύτιμες μάχες κάτω από τα καλάθι υποστήριξε: " Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα κι από εκεί πήραμε εύκολους πόντους στην επίθεση. Πήραμε μια διαφορά από την αρχή. Έτσι πρέπει να παίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια".

Παπανικολάου: "Ολυμπιακός από τα παλιά"

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δήλωσε αρχικά πως: "η εικόνα του παιχνιδιού δείχνει έναν Ολυμπιακό από τα παλιά, έναν Ολυμπιακό νικητή, μαχητή. Δεν είναι αρκετό, γιατί ο μήνας που έρχεται είναι πολύ κρίσιμος και πρέπει να τον κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ελπίζουμε να είναι η αρχή και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια". Σχολιάζοντας τα σημεία που έκριναν το ματς ο Έλληνας φόργουορντ υποστήριξε: "Κάναμε παρά πολύ καλή δουλειά αμυντικά, ειδικά ο Ντι Τζέι (Στρόμπερι) έχει βάλει χέρια στην μπάλα πάνω από 4-5 φορές. Αυτά είναι πράγματα που δεν αποτυπώνονται στην στατιστική. Είχαμε μεγάλη ενέργεια, θέληση και διάθεση".

Πλέον ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ κι ο Παπανικολάου ήταν ξεκάθαρος: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ είναι από τις ομάδες καλύτερο μπάσκετ, να καθαρίσουμε μυαλό μας, να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί. Η Μπάμπεργκ έχει καταφέρει με την αξία της να βρίσκεται εδώ και έχουμε μεγάλο σεβασμό. Πρέπει, πάνω από όλα, να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τις προσπάθειές μας".

Κλείνοντας ο διεθνής παίκτης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι "Είναι η ομάδα που με ανέδειξε, νιώθω όμορφα σε κάθε αγώνα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Ελπίζω να είμαι χρήσιμος και να βοηθάω και εγώ με τη σειρά μου".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ