EUROLEAGUE

Πρίντεζης για το Final Four: "Για σένα πρόεδρε"

Πρίντεζης για το Final Four: "Για σένα πρόεδρε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four δεν αποτελούσε μόνο αγωνιστικό στόχο για τους "ερυθρολεύκους", αλλά και ηθικό. Όλοι τους ήθελαν να δώσουν λίγη χαρά παραπάνω στον Γιώργο Αγγελόπουλο (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Final Four, μετά από διάλειμμα ενός έτους. Ένας αγωνιστικός στόχος που είχαν θέσει από την αρχή της σεζόν οι "ερυθρόλευκοι". Στην πορεία όμως το κίνητρο μεγάλωσε στις τάξεις της ομάδας, όχι για αγωνιστικούς, αλλά για ηθικούς λόγους. Άπαντες ήθελαν να δώσουν λίγη χαρά παραπάνω στον Γιώργο Αγγελόπουλο, που πέρασε πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές μετά τον αδόκητο χαμό της συζύγου του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε το γεγονός στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Game 5 με την Αναντολού Εφές, αλλά το τόνισαν με λόγια και με πράξεις κι οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" όταν ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός μπήκε στα αποδυτήρια για να τους συγχαρεί έναν προς έναν. Το "για σένα πρόεδρε" που ακούστηκε από το στόμα του Γιώργου Πρίντεζη δεν αποτελεί άλλωστε προσωπική τοποθέτηση, αλλά ομαδική.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ